Netwerken tijdens CloudFest

Meer dan 7.000 professionals bezochten in 2017 CloudFest (het voormalige WHD.global), het grootste Cloud Festival ter wereld. In deze week vol digitale technologie en online creativiteit, ging het voornamelijk over het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe connecties. Dit zal niet anders zijn tijdens het volgende CloudFest in 2018. Van 10 tot en met 16 maart 2018 doe je de meeste nieuwe contacten op tijdens de vele netwerkactiviteiten, de cloud.FAIR, hackathons en diners. Daarnaast wordt er volop kennis gedeeld en luister je naar keynotes of paneldiscussies.

Het startsein van deze intensieve netwerkweek is het, inmiddels traditionele, Dutch Night @CloudFest (Netherlands goes WHD). Van de (ongeveer) 700 Nederlandse bezoekers is het grootste deel op de Nederlandse maandagavond te vinden. In een informele setting wordt er geborreld, maar vooral bijgepraat en veel genetwerkt. Het is een unieke samenkomst van de Nederlandse internetsector (ondernemers en managers) en tevens hét moment om de agenda’s te vullen voor het komende CloudFest.

Netwerk op effectieve wijze uitbreiden?
Heb je hulp nodig in de voorbereidingen op CloudFest en/of de Dutch Night @CloudFest? Verwacht je bezoekers, waar je aan voorgesteld wilt worden? Ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden om je netwerk op effectieve wijze gedurende het Cloud Festival uit te breiden? Wij helpen je graag om je (commerciële) doelen te bereiken op CloudFest.

Neem contact op via: liesbeth@splend.nl.