CloudFest

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: van 25 tot en met 29 maart is het weer tijd voor het grootste internet- en hosting event ter wereld: CloudFest! Het thema van dit jaar: ‘Hyperscaler Enablement’. Heb jij je nog niet aangemeld? Wij geven je 5 redenen om te gaan.

1. De Dutch Night
Misschien wel de leukste activiteit tijdens CloudFest: de Dutch Night. Op maandagavond 25 maart vieren wij voor de vijfde keer met de Nederlandse delegatie de start van CloudFest. ‘Dutch Night @CloudFest‘ wordt gezien als hét moment om afspraken vast te leggen voor de rest van de week. Een avond die je dus beslist niet mag missen.

2. Verfrissend thema: Hyperscaler Enablement
Hyperscalers groeien in een rap tempo en zullen naar verwachting in 2021 bijna 70 procent van de IaaS-markt controleren. Tijdens CloudFest komen de meest erkende hyperscale operators bij elkaar om hun kennis te delen. Meer informatie over het thema

3. Netwerken
Op CloudFest komen beleidsmakers uit de cloud-industrie samen om te netwerken. Gedurende de hele week worden er uiteenlopende netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Zo organiseert ISPConnect mede dankzij haar sponsoren o.a. Dutch Night, Dutchies Dinner en verschillende meeting points.
  
4. Inspirerende sprekers
CloudFest trekt beroemdheden, nieuwsmakers, influencers en experts op technologisch gebied uit de hele wereld aan. Meer dan 250 sprekers komen om belangrijke technologische inzichten te delen. En precies dat maakt CloudFest een van de beste tech events van het jaar. Benieuwd wie er komen? Bekijk de line-up op de website.

5. Dutchies Dinner
Op dinsdagavond 26 maart organiseren wij speciaal voor de Nederlandse bezoekers een intiem diner. Het diner vindt plaats in Hotel-Restaurant Löwen. Het diner kost € 30,- per persoon en is inclusief twee halve liters bier. Voor ISPConnect leden wordt het diner aangeboden (max. 1 persoon per organisatie).

Genoeg redenen om CloudFest te bezoeken? Bemachtig dan alvast je gratis ticket met gebruik van onze code (CF19B6G).