podcast-angry-birds

Angry Nerds podcast @Dutch Night
Angry Nerds is een Nederlandse podcast over technologie, privacy en security. Een vast panel bespreekt op geheel eigen wijze de laatste zaken uit het nieuws. Kritisch en met de nodige humor. Voor het eerst tijdens Dutch Night @CloudFest, op maandagavond 17 maart, staat er een complete studio waar Angry Nerds haar podcast opneemt. De podcast wordt mogelijk gemaakt door Serverius.

Gedurende de hele avond zullen deelnemers bij de Angry Nerds aan tafel zitten om te vertellen over hun bedrijf, met als hoofdvraag: wat heb je het afgelopen jaar gedaan? Wil jij vertellen wat voor mooie dingen jullie het afgelopen jaar hebben gedaan? En daarmee jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons dan weten! De podcast wordt met een videocamera opgenomen en is te gebruiken voor je eigen kanalen. Tevens wordt na de podcast een kort interview gehouden, dat ook te gebruiken is voor eigen online media.

Kennisdelen en ervaringen uitwisselen tussen experts uit de sector vindt Serverius belangrijk. Daarom willen ze iedereen uit de cloud- en hostingsector van harte uitnodigen om aan te schuiven tijdens de opname van de podcast. 

serverius