Europa-Park

Deze week start CloudFest 2019. Dit jaarlijks terugkerende evenement in Duitsland is voor NDIX belangrijk om aan deel te nemen. Elk jaar wordt het aantal Nederlandse vertegenwoordigers groter. NIDX heeft een interessant productportfolio om cloud- en hostingproviders te faciliteren met betrouwbare connectiviteit.

Exponentiële groei in bandbreedte vraagt om betrouwbare backbone
De vraag naar bandbreedte blijft nog steeds exponentieel toenemen. Dit vraagt om een betrouwbare backbone om de eindklant te voorzien van de beste en mest betrouwbare verbindingen. Door jarenlange ervaring en inmiddels een grote footprint in Nederland en Duitsland is NDIX in staat goed aan deze vraag voldoen. De focus ligt op het corenetwerk en dit geeft onze cloud- en hostingproviders alle vrijheid om hun toegevoegde waarde aan het netwerk toe te voegen. 

Denk hierbij aan:
• online werkplekken
• koppelingen van cloud services
• Internet of Things.

Veiligheid van de glasvezelverbinding staat voorop
De glasvezelverbinding stellen wij beschikbaar op het NDIX layer2 netwerk. Alle diensten lopen over een private connection, zonder tussenkomst van het WWW. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een optimaal veilige verbinding. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat steeds meer ISP’s op zoek zijn naar een connectiviteitspartner met hoge kwaliteitseisen. Elk jaar leggen wij op CloudFest zinvolle contacten in de branche en ontstaan er weer nieuwe relaties en samenwerkingen.

Samenwerken om te groeien
Wij geloven erin dat samenwerking resulteert in groei en ontwikkeling van alle partijen. Groeien doe je samen! Samen met jou willen wij klanten de beste connectiviteit voor een goede prijs leveren.
De connectiviteit kan op meerdere manieren worden ingevuld afhankelijk van de vraag van de klant, bijvoorbeeld:

• Glasvezelaansluitingen voor de zakelijke markt
• Datacenterconnectiviteit
• Hoge bandbreedtes vanaf 5 GB
• WDM
• Internationale breedbandverbindingen

Is je interesse gewekt en wil je graag kennis maken met NDIX?
Neem dan contact met ons op zodat we je tijdens het CloudFest kunnen ontmoeten.

Dennis Snijder d.snijder@ndix.net
Dylan van Dijk d.vandijk@ndix.net
Joost van Laar j.vanlaar@ndix.net