Tulpen

Komend weekend start een ware exodus van Nederlandse cloud- en hostingexperts, zij vestigen zich tijdelijk in Zuid-Duitsland voor het grootste internet- en hosting event ter wereld: CloudFest! Deze exodus is ook de media niet ontgaan.

Websites zoals CloudWorks, Dutch-IT Channel en DatacenterWorks besteedden aandacht aan CloudFest, de door ISPConnect georganiseerde Dutch Night en de sponsoren die Dutch Night mogelijk maken. En dat is natuurlijk superleuk. Hieronder vind je de linkjes naar de gepubliceerde artikelen.

Over CloudFest
In een paar dagen tijd wordt de community bijgespijkerd op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackatons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken. Omdat iedereen een paar dagen in het op één na grootste attractiepark van Europa bivakkeert, is er meer vrije tijd op CloudFest dan op ieder ander event dat georganiseerd wordt voor de sector. Als het weer dan ook nog meezit – en dat lijkt het geval te zijn voor de 2019 editie – zou je CloudFest de ‘spring break’ voor de hosting- en cloudindustrie kunnen noemen.