Uniserver @CloudFest

Moet je de komende jaren (nog) investeren in je eigen IT platform? Of kies je voor meer focus op je klant? 

Cloud-distributeur Uniserver biedt in samenwerking met zijn IT-partners (hostingproviders, system integrators & ISV’s) meer slagvaardigheid en innovatiekracht aan zijn partners. Uniserver doet dit bijvoorbeeld door de bestaande data-infrastructuur over te nemen en een schaalbaar cloud platform op Nederlandse bodem te bieden.

Emile Schouwstra, Commercieel Directeur: ‘’Als Nederlandse cloud-distributeur bieden wij onze partners de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht, namelijk waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Door de combinatie van A-merk leveranciers, zoals HPE, Veeam, VMware (cloud verified) en de laatste technologieën en innovaties kan Uniserver een garantie van tenminste 99,98 procent uptime geven op zijn dienstverlening. Dat maakt ons cloudplatform zeer betrouwbaar, flexibel en stabiel. Op het platform ontwikkelen onze partners hun eigen IT-diensten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over het fundament van hun IT-omgeving, waardoor ze zich 100 procent kunnen focussen op hun core business. Hierdoor zijn ze flexibeler met hun IaaS, wordt de EBITDA verhoogd en worden de operationele kosten verlaagd met soms wel tientallen procenten. Als enige in Nederland werken wij met een uniek partner-gericht model, dat onze partners in staat stelt hun groei te maximaliseren. Zo kunnen zij zich volledig toeleggen op hun klant, want daar gaat het uiteindelijk om!’’

Wil je weten of je nog moet investeren in je eigen IT-platform? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden die Uniserver biedt? Emile Schouwstra geeft op dinsdag 17 maart 2020 een korte kennissessie over dit onderwerp voorafgaand aan Dutchies Dinner @CloudFest in Hotel-Restaurant Löwen. Tijdens deze kennissessie word je meegenomen in een aantal recente klantcases, met mogelijk voor jou, zeer interessante vraagstukken. Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan!