Dutch Night Insight

Afgelopen maart reisde de Nederlandse cloud- en hosting industrie in (bijna) zijn geheel af naar Zuid-Duitsland, waar iedereen bij elkaar kwam voor CloudFest. In een paar dagen tijd werd de community bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vonden er hackatons plaats en kon men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken. ISPConnect organiseerde dit jaar voor de vijfde keer op rij Dutch Night @CloudFest en voor de eerste keer Dutchies Dinner @CloudFest. Vandaag blikken we samen met Insight terug op die week.

Maarten Hensen, Sales Manager Cloud Channel Solutions bij Insight: “Ook dit jaar was het Cloud Channel Solutions team aanwezig op het jaarlijks netwerk & technology event: CloudFest. En dit jaar hebben we in samenwerking met branchevereniging ISPConnect de Dutch Night gesponsord. Deze avond is traditioneel volledig gericht op Nederlandse bezoekers en Insight was dan ook trots sponsor van de oerhollandse aftrap. Op deze eerste avond is het een feest der herkenning, vele CEO’s, COO’s en eigenaren van de top 100 aan hosting- & cloudbedrijven waren aanwezig op het netwerkevent en ons team sprak met al onze partners, prospects en strategische vendoren.

“De opvolgende dagen namen we deel aan de keynote sessies en spreken we vaak in 1-2-1 setting de partners over onze GTM’s, de samenwerking en de vervolgstappen. We kijken dan ook terug op een zeer succesvol event, waarbij we nu natuurlijk aan de slag gaan om alles om te zetten in daadwerkelijke opportunities.”