maincubes Dutch Night

Afgelopen maart reisde de Nederlandse cloud- en hosting industrie in (bijna) zijn geheel af naar Zuid-Duitsland, waar iedereen bij elkaar kwam voor CloudFest. In een paar dagen tijd werd de community bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vonden er hackatons plaats en kon men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken. ISPConnect organiseerde dit jaar voor de vijfde keer op rij Dutch Night @CloudFest en voor de eerste keer een Dutchies diner. Vandaag blikken we samen met sponsor maincubes terug op die week.

Joris te Lintelo, director van maincubes: “Dit was het eerste jaar dat maincubes aanwezig was bij Cloudfest als sponsor van Dutch Night en Dutchies Dinner – en volgens ons was het een groot succes. Het eten was goed, de sfeer was gezellig en we zijn blij met de positieve reacties die we kregen. Namens het gehele maincubes team: bedankt dat jullie erbij waren!”

“Met zoveel bezoekers konden we niet iedereen persoonlijk te woord staan. Hebben we je gemist in Rust? Bij deze nodigen we je uit om bij ons datacenter in Schiphol-Rijk kennis te maken met maincubes. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs op kantoor.”